E Pibe – E Cigar

E Pibe tilbud og E Cigar tilbud

Her på siden vil du finde de bedste e pibe tilbud samt e cigar tilbud som er på internettet for tiden, men vi starter med at fortælle lidt om hvad en e pibe og en e cigar er for en størrelse. Det er i bund og grund en e cigaret udformet som enten en pibe eller en cigar, hele princippet og virkemåden er nøjagtig den sammen, enten er der er patron (e væsken) som kan skiftes når denne løber tør for e væske, eller en tank hvor man kan fylde e væske i når denne er ved at være tøm. Selve batteriet i disse er indbygget i piben eller cigaren, nogen cigarer kommer som engangs cigarer, når disse er tømme for væske smider man dem blot ud, meget nemt men desværre også en lidt dyrere løsning!

Men de er kommet på markedet fordi mange pibe rygere og cigar rygere også gerne vil hjælpes til at kvitte tobakken ligesom e cigaretter gør for cigaret rygerne, og der er kommet flere forskellige, dog stadig langt fra samme udvalg som med e cigaretter, men det siger næsten sig selv, for der er langt mindre personer som ryger på piber og pulser cigarer end der er cigaret rygere. Men ikke destomindre kan man nu skifte til at dampe på en e pibe eller en e cigar hvis man hellere vil dette.

Her ses et billede af en typisk e pibe, den er da meget flot og bibevarer følelsen af at man rent faktisk ryger pibe for brugeren.

E pibe tilbud

Her ses en typisk e cigar, som igen bibeholder følelsen af at have en stor cigar i munden for brugeren.

E cigar tilbud

For år tilbage havde både e cigarer og e piber ry for at være af meget ringe kvalitet og gik hurtigt i stykker, dette er der heldigvis rettet op på i dag og du kan roligt købe en sådan en uden frygten for at skulle erhverve ny med mellemrum, de er af samme standard som e cigaretter i dag og holder meget længe.

Nedenfor vil du finde alle de gode e pibe tilbud og det samme for e cigarerne, vi har kun taget de bedste og billigste med på listen, så du behøver ikke bruge tid på at kigge rundt på hele internettet for at finde disse.


  • Eksklusiv E Pibe
    Eksklusiv E Pibe Dette må siges at være det ypperste indenfor e piber, denne deluxe e pibe er en rolls royce indenfor damp verdenen når det kommer til at dampe […]

Kontakt os her med spørgsmål om e piber eller e cigarer