E Juice – E Væske

E Juice og E Væske

E juice er en stor del af at være damper, man kan sagtens købe en e cigaret, men løbende skal man have E juice og der er heldigvis mange steder man kan købe dette. Nogen steder er billigere end andre, nogen har E juice med nikotin eller E juice uden nikotin eller begge dele, så vi har lavet reviews over de forskellige mærker og hvad de kan tilbyde af E juice!

E juice og E væske
Billede af en typisk flaske e juice

I begyndelsen da e cigaretten var relativ ny på markedet var E væske det vilde vesten, der var ikke kontrol med noget som helst og mange så deres snit til at tjene penge på at lave det selv og sælge det videre, de stod hjemme i køkkenet og mixede løs som en anden kemiker, med produkter indkøbt til få penge i Polen eller fra et andet land hvor der på ingen måde var kontrol med disse råvarer de brugte.

Heldigvis for alle os dampere er der idag en kontrol med E væske, der er efterhånden kommet mange større firmaer som laver E juice og gør det med kontrol og prøver af deres produkter, så vi dampere kan dampe løs og vide vi ikke indtager alverdens usunde rå produkter som E juice jo er fremstillet af, vi vil prøve at belyse hvorledes E juice laves og hvilket råvarer der er i dette.

Bland selv E Juice og E Væske:

Selve Nikotin basen, som denne kaldes, fremstilles af VG (Vegetabilsk Glycerin) og PG (Propylen Glykol) sammen udgør de den væske som vi putter i vores e cigaret og kaldes VPG. Denne er normalt blandet i 50/50 eller 70/30 forhold som har vist sig at være de foretrukne blandt dampere. Denne VPG væske er så tilsat nikotin, typisk i 3,6,12 eller 18 mg, men kan også fåes eller laves selv i andre forhold! Denne væske med VPG og nikotin er smagløs og ikke meget ved at dampe, så der tilsættes en aroma væske som giver smag, der er mange forskellige smage og det er helt op til folks smagsløg hvilke de foretrækker, men i bund og grund er det således E juice fremstilles.

Vil man selv lave sin e væske eller e juice med nikotin, så er det bedste at købe selve VPG blandingen færdiglavet og derefter selv tilsætte aromaer, disse kan købes mange steder og giver dig frihed til at sammensætte din e juice med den styrke smag og måske endda blande smage, og få din perfekte væske. Meget sjovt at rode med, men husk køb altid VPG væsken færdig blandet, for så er man sikker på at selve råmaterialet er iorden.

Udover væsken, skal man blot bruge en spjøte med med målestoks forhold på og nogen tomme flasker til e væsken, så er man faktisk 100 procent klar til selv at blande sin e juice.


Nedenunder finder du reviews af de forskellige mærker af e juice, samt VPG baser og aromaer hvis du selv vil blande disse.Kontakt os her med spørgmål om E juice