Smok alien kit

Her har du det fede alien startsæt, hvor der medfølger en af de populære TFV8 babytanke. smok alien har et output på hele 220w. Med denne kompanation får du ekstrem god smag og store dampskyer. Så er du til god smag og massere af damp ville alien være et godt valg for dig.

Smok-alien har et lækkert lcd display hvor u kan se hvor meget batteri der er tilbage samt hvor du kan se hvor meget watt den er skruet op på. Alien har et virkeligt lækkert design der passer godt til de fleste. Der medfølger ikke e juice med til dette sæt. Prisen for dette sæt er 549 kroner så en lidt en dyre e cigaret i forhold til så mange andre. Men med denne e cigaret får du virkelig kvalitet for alle pengene, og et produkt der bare virker som det skal og som giver en super damp og smag der overgår mange af de andre e cigaretter.

Hvad medfølger der i alien mode 220?

 

SMok
Smok alien startsæt

Der medfølger en alien 220 mod. samt en tfv8 baby tank. Til tanken fårdu 1 baby-Q core 0.4 dual coil, og en v8 baby-t8 core 0.15 ohm octuple coil. Der medfølger også en usb kabel til opgradering samt et reserve glas til din tank. Med i sættet .får du også en brugermanual. Der skal dog siges at der ikke medfølger batterier, disse skal købes separat.

Alien kan købes her.

Se mere om alien i videon herunder.

Ønsker du at se flere e cigaret sæt så klik her