Kangertech Evod startsæt

Kangertech startsæt
Kanger evod e cigaret

Her får du et supergodt startsæt fra kangertech. Evod fra kangertech er en super lækker e cigaret som er nem at gå til for begyndere. Den kan også bruges af erfarne e damp rygere hvis man ikke ønsker at slæbe rundt på sin store mod eller anden e cigaret der fylder meget. Den har nemlig en størrelse der er nem lige at have med i lommen. En fin lille el cigaret til ferien eller på job.

Kangertech Evod tilbehør?

Med i dette sæt får du alt hvad du skal bruge til at komme igang med at dampe, og det er inklusiv e juice med nikotin eller uden hvis det er det man ønsker. Til sættet følger der en toptank evod på 1,7 ml, et Evod batteri på 650 mah hvor der er præinstalleret en vocc-t 1,5 ohm coil, samt en ekstra coil. Der følger også en e juice med fra true vapor hvor du selv kan vælge smag og nikotin styrke. Der medfølger også usb ladekable med monteret lader. Et stk manual.
Længer nede på siden kan du se en video om hvordan e cigartten fungere.

Pris på kangertech Evod?

Prisen for dette sæt, er kun 199 kroner og det er inklusiv e juice. En rigtig god pris til at komme igang med at prøve at dampe uden at skal ofre for mange penge.

Du kan købe e cigaretten her.