Kanger top evod Starter sæt

kanger top evod
Kanger top evod- et godt valg

Top evod Starter sæt er en simpel en knaps e cigaret, der er perfekt for dig. Top e vod har et utrolig slankt og elegant design som er designet til nye dampere, alm brugere, eller blot brugere, der er konstant på farten.

Sættet er en tilbagevenden til de oprindelige eGo stil batterier, der var populære, som Vision Spinner, eGo-T, og Kanger EVOD batterier. Denne e cigaret indeholder et 650 mAh evod batteri, og en tank som har en kapacitet på 1,7 ml. Der medfølger også en usb oplader samt en top evod bruger manual. Til sætte kan du opgradere dit Atomizerhoved enten med 1.0, 1.5 eller 1.8 ohm. jo mere ohm jo mere styrker får din e cigaret, og giver dig mere damp.

Kanger top evod er super nem at bruge

Med denne her e cigaret får du en super bruger venlig elektrisk cigaret som giver en masse damp. Den giver også en rigtig god smag og er nem at have med sig i lommen. Så leder du efter en e cigaret der er lige til at gå til vil den helt sikkert være det rette valg for både nybegyndere og de lidt mere garvede bruger.

Prisen for denne fede e cigaret er også en alle kan være med på, den koster nemlig kun 135 kroner. Den findes i to slags farver sort eller rustfri. En anden god ide  vil være at tilkøbe nogle ekstra Atomizerhoveder da disse med tiden vil blive dårlige. Atomizerhovederne er utrolige nemme at skifte ud så når din e cigaret begynder at give dårlig smag eller damp vil det være en god ide at skifte det ud med et nyt. Det skal dog siges at de holder rimelig længe. Du skal dog huske at tilkøbe e juice til den da dette ikke er med i sættet. E juice findes også at købe på siden, både med nikotin og uden nikotin i alveredens smage.

Køb din kanger top evod her

Se flere e cigaret startsæt her