Joyetech eGo AIO startsæt

JoyeTech AIO statsæt
Joyetech ego aio

Med så mange med nye e cigaretter lanceret næsten hver dag, er det nemt at glemme, at for langt de fleste af dampere stadig er to meget vigtige kvaliteter, når det kommer til elektroniske cigaretter. De fleste brugere er ikke interesseret i at eksperimentere med variabel watt, temperaturkontrol eller spole bygning, er du bare på udkig efter en enkel enhed til at hjælpe dig med at holde din nikotin afhængighed i skak og forhindre dig i at gå tilbage til rygning. Og det er her Joyetech eGo AIO komme ind.

Hvis du undrer dig over, AIO står for ’alt-i-én’, som dybest set betyder at dette er en startpakke, der indeholder alt hvad du behøver for at starte damping, undtagen e-væske. Så lad os starte ved at tjekke indholdet i eGO AIO kit:

joyetech eGo-AIO-e cigaret

Et kig på Indhold

Inde i kassen, har du eGo AIO e cigaretten, to 0.6Ω rustfrit stål coil hoveder, et ekstra drypspids, en USB opladerkabel, brugervejledningen . Når det kommer til startsæt, foretrækker jeg altid at have to batterier, til når man har brug for genopladning, så jeg bare kan erstatte det og holde dampen kørende, men da AIO har et design med tanken og batteri indkapslet i et metal rør, er udskiftning af batteriet  umuligt.Men på den lyse side, er det et 1500mAh batteri og det holder rigtig længe , og har du adgang til en USB-port, kan du oplade enheden på farten og endda bruge den som en passthrough så du kan dampe imens den lader. joytech ego AIO  har et plastik mundstykke og dens drypspids har et unikt spiral design, der forhindrer at e-væske siver ind i din mund.

Joyetech ego AIO koster 199 kroner uden fragt. Så leder du efter en simple e cigaret der bare virker så er denne det perfekte valg.

E cigaretten kan du købe her

Se flere e cigaretter her