INNOKIN ENDURA T18 STARTSÆT

ENDURA T18
INNOKIN ENDURA T18 begynder sæt

Her får du et super godt startersæt fra innokin. Et komplet sæt med tank og batteri samt tilbehør. Med denne e cigaret får du en god start som e ryger. Den giver en super god damp oplevelse som er virkelig god til at erstatte din alm cigaretter så du kan begynde dit rygestop.
Endura T18 er et virkelig godt design som giver en lækker følse at have i hånden og som viker som rigtig god kvalitet. E cigaretten er lavet af rustfrit stål og tanken i pyrex glas. Der medfølger ekstra coil og en lækker stander så du har et sted du kan placere din e cigaret når du ikke bruger den. Selve e cigaretten er super nem at bruge og let at fylde sit e juice i den, da den fyldes i toppen. Batteriet er på 1000 Mah som vil for de fleste holde til en hel dags damping måske mere alt efter hvor meget du damper.

Prisen på INNOKIN ENDURA T18

Prisen for denne e cigaret er kun 279 kroner, og den kan fås i 4 forskellige farver. Med til denne e cigaret startpakke får du et stk batteri 1000 Mah, Prism t18 2 ml tank, installeret 1,5 coil, usb kabel til opladning, og to stk drip tips. Du skal dog huske at tilkøbe e juice ved siden af..

Køb e cigaretten her

Med innokin endura t18 får du virkelig en e cigaret der giver dig en god damp og smag til billig penge.