Epuff-t startsæt

 

epuff
epuff-t startsæt

Epuff-t er et super godt begynder e cigaret startsæt.Epuff er nok en af de mest solgte e cigaretter. Med denne e cigaret går du ikke helt galt i byen. Denne e cigaret er nok den vi fleste dansker har prøvet og er ekstremt nem at bruge. Med sin CE4 clearomizere er det ingen sag at begynde at dampe, selv ikke for nybegyndere. Den populære ce4 er også en populær clearomizere da den giver et godt sug og damp. Med Ce4 er det også utroligt nemt at genfylde sin e cigaret, du skruer bare mundstykket af og fylder dit e juice i toppen. Når dette er gjort er du klar til at dampe.

Epuff-t startersæt

Med i sætte får du 2 stk 650 Mah batterier, 2 stk CE4 clearomizere, og et smart etui til at have dine e cigaretter i. Der medfølger også en usb oplader samt en 220 volt vægoplader til usb. Prisen for et sæt Epuff startersæt er 215 kroner. Det skal dog siges at der ikke medfølger e juice. E juice skal du købe ved siden af. På linket længst nede på siden kommer du til shoppen hvor du kan købe denne e cigaret. På siden ville du også kunne købe e juice. Så husk endelig at tilkøbe dette til din e cigaret.

Epuff er et rigtigt godt begynder sæt til dig som ikke ønsker at skal ud og bruge en formue på en e cigaret samt du lige kan få afprøvet om e cigaret er noget du ville kunne bruge til alternativ rygning.

Køb dit startsæt her

 

Ønsker du at se flere e cigaretter kan du klikke her