Aspire Zelos 50W mod

Aspire zelos
zelos startsæt

Zelos, er et kompakt og ergonomisk e cigaret mod fra Aspire som er drevet af en 2500mAh indbygget Li-Po batteri. Med en effekt på op til 50 wat. Den har variable indstillinger spænding og effekt. Aspire zelos har et lækkert design og ligger godt i hånden, samt er utroligt nem at anvende. Den er et klogt valg til både nybegyndere samt de mere øvede dampere. Nautilus 2 er en 2 ml tank og passer perfekt til zelos. Med udskiftelige coils og andre Nautilus coils giver det dig mulighed for at vælge dem med flere ohm styrker.

Tanken

Når den store Nautilus 2 ml tank er fyldt op er der damp til hele dagen, en god stor tank som man ikke behøver fylde op hele tiden. Med zelos tanken får du et perfekt sug og godt med damp. Skulle du ikke få nok damp kan du bare skrue op for din Aspire zelos da den har variabel watt. Der anbefales dog at den ligger mellem 18-23 watt, men kan også bruges med lavere watt. Nautilus 2 tanken er super nem at fylde op, hvilket gøres i toppen, så det er nemt at gøre det mens man er på farten. Med sit pyrex glas er denne tank også rigtigt godt beskytte og kan holde til lidt flere knubs en deres tidligere tank.

Batteri

Med sit store 2500 mah internt batteri er du sikret støm på din dampere til hele dagen, så du slipper at skal lade din e cigaret op hele tiden.
Aspire zelos startsæt indeholder, 1 x Aspire zelos 50 watt, 1 x Nautilus 2 tank, en 0.7 ohm coil som er installeret i tanken, 1 x ekstra coil med 1.8 ohm, 1 x driptip i stål, 1 x Ekstra pyrex glas tank, og selvfølgelig en usb oplader til ladning af din e cigaret. Samt bruger manual.
Så vil du gøre et godt køb og have en e cigaret der holder længe så er denne e cigaret et godt valg for både nybegyndere samt erfarne brugere. Prisen for denne mod er 475 kroner.

Aspire zelos 50 watt med nautilus 2 tank kan købes her

Vil du se flere e cigaret sæt kan du klikke her