E cigaret med nikotin

Hvad er en e cigaret med nikotin

e cigaret med nikotn
e cigaret med nikotn

På deres mest grundlæggende niveau er elektroniske cigaretter et alternativt nikotin leveringssystem. Ifølge CDC er rygtobak ansvarlig for en ud af hver fem dødsfald bare i USA. Den uheldige ironi af situationen er, at ingredienserne, der forårsager rygnings relaterede sygdomme, ikke er den vigtige komponent i en cigaret. Rygere indånder tjære, carbonmonoxid, arsen, formaldehyd og massere af kræftfremkaldende stoffer, alt dette for at få adgang til nikotin. Derfor eksisterer e-cigaretter, fordi du ikke behøver at sætte dig i fare for at få adgang til nikotin.
Hvad er en e cigaret med nikotin(røgfri cigaret)?

I stedet for at forbrænde tobaksblade for at fremstille den røg af i cigaretter bruger e-cigaretter (også kendt som e-cigs eller elektroniske cigaretter) ren nikotin af farmaceutisk kvalitet, som opvarmes til dannelse af en damp.

E-cigaretter er designet til at se meget ud som cigaretter, men de fleste er faktisk lidt tykkere. Her i den nyere tid er e cigaretter blevet meget større samt der er kommet et srtort udvalg af forskellige e cigaretter. Nogle producenter sætter fleksede effekter på enderne for at få dem til at se mere ud som tobakssortimentet, og tipperne lyser, når du indånder ligesom  på enden af ​​en cigaret.

Hvordan virker e cigaret med nikotin?

Der er tre hovedkomponenter til en e-cigaret. Batteriet er normalt lithiumion, og er den længere del af e-cigaretten. Der er to stykker i skruen på patronen, "forstøveren" og e-væsken. En forstøver er et kompliceret lydende ord, der i det væsentlige betyder en minimal varmelegeme, som tjener til at omdanne den nikotinholdige væske til en damp. Processen er forholdsvis enkel; Den koncentrerede varme leverer energi til væsken, som tillader atomerne binder sig og omdannes til en røglignende damp. Batteriet driver forstøveren, og det aktiveres normalt, når brugeren inhalerer på mundstykket på e cigaretten.

Væsken er en blanding af en håndfuld ingredienser. For det første er der nikotin (som Royal College of Physicians i London omtalte som et "meget sikkert stof"), derefter propylenglycol (som anvendes til astmainhalatorer og teatralske røgmaskiner), vand og nogle FDA-godkendte fødevarearomaer. Kort sagt, ting folk bruger hele tiden.

Fordele ved E-Cigaretter

Fra brugerens perspektiv skruer de blot patronen ind i batteriet og indånder på enden ligesom en rigtig cigaret. Den eneste forskel er, at der ikke er nogen røg - det betyder ingen lugt - ingen brænding - det betyder ingen aske og ingen stød - og intet andet end det nikotin du vil have, og nogle aromaer, der gør det smagfuldt. Kræftfremkaldende stoffer, tjære, sygdom og svaghed er ikke længere et nødvendigt onde, når du forbruger nikotin.

E-cigaretten er designet til at reducere skade forårsaget af cigaretter. Med den forbløffende associerede dødsfrekvens bør tobak virkelig undgås for enhver pris. Foreløbig forskning ser ekstremt lovende ud, men selv om der kan være en mindre risiko for e-cigaretter, er de utvivlsomt meget sikrere end cigaretter. Rygere, der skifter til "Dampning", får stadig den nikotin, de længes efter, og sensationen, men uden alle risici. Læs mere om fordelene Sådan begynder du at bruge E-Cigs

Hvis du er klar til at give e-cigaretter et forsøg, skal du gennemgå de seneste ekspert- og bruger e-cig anmeldelser for at finde de bedste e-cigaret mærker på markedet. Hvis du ikke er sikker på, om e-cigaretter vil fungere for dig, starter du med en engangs elektronisk cigaret (som normalt koster meget mindre end standard startpakker), det er en god mulighed at overveje.

15 gode grunde til at du skal skifte til en e cigaret med nikotin.

 

1. Ingen Ask. E-cigaretter arbejder gennem opvarmning af en opløsning for at omdanne den til damp. Da dette ikke medfører forbrænding, producerer det ikke aske. Når du skifter, kan du slippe af med det stinkende overfyldte askebægere.

2.  Betydeligt færre kemikalier. Med elektroniske cigaretter reduceres de tusindvis af kemikalier, du bruger i tobaksrøg (herunder hundredvis af toksiner og 70, som forårsager kræft.

3.   Spare penge. En enkelt e-cigaretpatron indeholder den samme mængde nikotin som omkring 20 cigaretter. Når du overvejer det faktum, at du kan få fem pakker patroner til samme pris som to pakker cigaretter.

4.   Masser af valg. E cigaret med nikotin virker temmelig futuristiske, men du vil ikke kaste dig selv i en androgyn fremtid med kun ét e-cig-mærke at vælge imellem. Der er så mange forskellige i e-cigaretter og der er flere virksomheder der spire op hvor der findes utallige af forskellige e cigaretter at vælge mellem.

5.   Lækker smag og masser af dem. En af de bedste ting ved e-cigaretter er, at de kan smager meget bedre end tobak. Du får stadig din nikotin, men du kan nyde det i jordbær, vanilje, chokolade, kaffe, endda blandinger som pina colada! Du kan udforske en smagsverden, herunder nogle modelleret på klassiske tobakscykler.

6.    Vælg din styrke. Ikke alle e-cigs indeholder samme mængde nikotin. Faktisk kan du normalt få forskellige styrker afhængigt af hvor meget du har brug for. Så du kan starte på 18mg patroner, og så som du bliver vant til det, arbejder du ned til 12mg, 6mg og til sidst ingen nikotin overhovedet, hvis du vil. Du kan ikke gøre det med cigaretter uden at ændre dit mærke eller smag!

7.   Lige som at ryge. Elektroniske cigaretter er beregnet til at replikere fornemmelsen af ​​rygning, og de opfylder deres mål meget godt. Du får en sky af røglignende damp, et realistisk "hit" på bagsiden af ​​halsen, når du indånder, og endda en glødende spids, når du tager en pust. Nogle e-cigs har endda cigaretlignende støv og lyser op en realistisk ravfarve, når du indånder.

8.   Undgå at ryge forbud. Brug en e-cigaret er dampning, ikke rygning. Det betyder at (da der ikke er nogen forbrænding, bare opvarmning) de ikke er dækket af langt de fleste røgforbud. I det væsentlige kan du bruge dem, hvor du vil.

9.   Let at bruge.De kan være moderne teknologi, men de er meget enkle at bruge. De fleste er todelt modeller, som blot kræver, at du skruer en patron ende på en batterilægning og starter med at dampe. Batterierne aktiveres normalt automatisk, hvilket skaber damp, der kommer ud af mundstykket, når du indånder.

10.    Ingen brandrisiko. Hvis du falder i søvn med en cigaret i din hånd, kan det stave katastrofe. Et ødelagt hjem, brændt familieminder og muligvis værre. Falder du i søvn med en e-cig i din hånd, og ... ingenting. Der er ingen brand involveret, så der er ingen fare.

11.   Ingen lugt. Duften af ​​røg er ekstremt off hos mange mennesker. De fleste rygere selv kan ikke lide deres tøj, der stinker af skarpe cigaretter. E-cigaretter lugter kun svagt, og det er bare smagsstoffer. Med cigaretter lugter du som et askebæger, der er tækket i tjære; Med e-cigaretter lugter du svagt af chokolade eller druer eller enhver smag du vælger.

12.   Ingen farvede tænder. Tjære og overdreven junk du pumper ind i din krop, når du ryger en cigaret fjernes med e-cigaretter. Uden de beskidte kemikalier vil du ikke plette dine tænder, der er sygbrune gulbrune.

13.   Ingen brugte røg. E cigaret med nikotin er effektive, når det kommer til at ryge. De pumper ikke noget ud af spidsen ("sidestrømmen" du får med cigaretter), og da de er meget sikrere end at ryge alligevel, udgør de ikke nogen risiko for nogen tæt på dig.

14.    Ingen rygerens hoste. Det er faktisk den brede vifte af toksiner, der er til stede i cigaretrøg, som irriterer i halsen og forårsager rygere hoste. E-cigaretter har ikke disse toksiner, så hosten forsvinder!

15    Ingen kræft. Der er 70 kendte kræftfremkaldende stoffer i tobaksrøg. I en e cigaret med nikotin er der kun, propylenglycol (anvendt i røgmaskiner) og madaromaer du kan hente fra købmanden. Der er spor af kræftfremkaldende stoffer kaldet nitrosaminer, hvilket er en konsekvens af ekstraktion af nikotin fra tobak. Disse findes i FDA-godkendte patches i tilsvarende mængder, og du får 1.400 gange flere af dem i tobaks cigaretter. E-cigaretter mindsker risikoen for kræft eksponentielt.
Vil du læse om de forskellige e cigaretter kan du klikke her